SPIŻARNIA
























2 komentarze:

  1. Uwielbiam spiżarnie w domach i mieszkaniach! Moja teściowa robi najlepsze przetwory na zimę i uczy mnie co roku czegoś nowego. Kiedyś nie potrafiłam zrobić ogórków małosolnych, a dziś robię konfitury cynamonowe. Tak to pokochalam że w swoim mieszkania na sprzedaż kraków centrum zagnieździła się spiżarenka ( w postaci kredensu), przez co mam dosłownie swojską wieś i bliskość miasta za jednym razem :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Jestem fanką domowych przetworów, na szczęście odziedziczyłam po mamie trochę kulinarnego talentu i kilka razy w roku robię po kilkadziesiąt słoików ogórków, dżemów, soków i innych dobroci :) Niedawno musieliśmy nawet powiększyć spiżarnię. Zmieniliśmy też drewniane regały na metalowe od http://nedcon.pl/aktualnosci/systemy-skladowania-z-samojezdna-platforma/, które więcej utrzymają i są bardziej poręczne pod względem czyszczenia. Już niedługo sezon w pełni, nie mogę się doczekać! Pozdrawiam.

    OdpowiedzUsuń